cropped-proposta-disseny-espectacle5.jpg

Benvolguts passatgers, benvinguts a aquest viatge sobre el mar! Els membres de la tripulació de The SoundDreamers desitgem que gaudiu de la travessia que en breu començarà.

Avui us presentem un espectacle on hem recollit algunes de les múltiples cares que el mar ens ofereix, ja sigui com a teló de fons, acompanyant o protagonista de vivències que tots els que tenim la sort detenir-lo a la vora podem haver viscut en alguna ocasió o compartim en la nostra memòria col·lectiva, històrica o ficcional.

La mar del mariners i pirates, de guerrers i aventurers que creuen les seves aigües a la recerca de romanços furtius, tresors i batalles; la mar que acull la desesperació de les penes d’amor, la salabror de la recança infinita, de la pèrdua i de l’enyor; la mar com a bressol de pobles i cultures, com a símbol d’agermanament, però alhora mur i frontera, escenari de la desesperació de milers de persones abandonades a la deriva que cerquen una vida millor; la mar com a silenci, com a guia visionària de la saviesa i la pau de l’esperit; i la mar, és clar, com a explosió d’alegria, de festa i relax a les seves platges i d’amors fulminants i passionals.

De Gossos a Lluís Llach, de Joan Manel Serrat a Jorge Drexler, de Dagoll Dagom a Les Luthiers, de Rod Steward a Mercedes Sosa, l’espectacle es completarà amb diverses poesies de temàtica marina per acabar de fixar el rumb i guiar la travessia.

Tothom a bord! Llevem àncores!

Anuncis