SD_grup01_P

The SoundDreamers som somiadors de sons. Un grup d’unes trenta persones que fa versions vocals de tot tipus, des de clàssics del Gospel fins a grans temes del Pop i del Rock de les darrers dècades. L’any 2016 vàrem enregistrar el nostre primer EP i actualment ens hem embarcat (mai més ben dit!) en el projecte més ambiciós de la nostra trajectòria: l’espectacle conceptual “Sobre el mar“.

Som de Barcelona. Ja fa més de deu anys que ens vàrem formar, i des de fa quatre temporades assagem a la parròquia de Lurdes, al barri del Poble Sec. Ens dirigeix i arranja tots els temes l’Uri Mas, en Tato Mariscal és el nostre coeògraf i director escènic i la banda que ens acompanya està formada per la Paula Sánchez-Valverde (Piano i teclat), en Noel Alzola (baix) i en Rafa Lagunas (bateria)

Som un grup d’amics de totes les edats. No hi ha cap mena de limitació d’edat ni d’aptituds i coneixements musicals per afegir-se a nosaltres, només calen ganes de passar-ho bé i superar-se cantant, ballant i encomanant la nostra energia allà on anem!

Anuncis